POU M.A.RELKOVIĆ NOVA GRADIŠKA – Praznik ljubavi uz koncert filmske glazbe, plesnu predstavu i stand up komediju

Datum objave: 13. 2. 2022. | Kategorija: Kultura

NOVA GRADIŠKA – Film, plesna predstava, koncert ili stand up komedija-prigodno, uz Valentinovo, ali i svakodnevno, Pučko otvoreno učilište M.A.Relković Nova Gradiška nudi za svakoga ponešto. Stoga, odaberite i narednih dana navratite u dvoranu Doma kulture, jer uz hranu za dušu i praznik ljubavi će biti poseban

Želite li praznik ljubavi obilježiti na poseban način, ovu nedjelju, 13. veljače, navratite u dvoranu Doma kulture i prepustite se čarobnoj terapiji glazbom, jer uz pravi sadržaj, Valentinovo će biti nezaboravno. Znaju to u Pučkom otvorenom učilištu M.A.Relković stoga vas čekaju s jedinstvenim koncertom filmske glazbe i mjuzikla. Za nezaboravnu večer ispunjenu vječnim melodijama pobrinut će se Danijela Pintarić glasom i Darko Domitrović klavirskom pratnjom, stoga navratite i uživajte. Ulaz na koncert je besplatan a umjetnici vas s dobrodošlicom čekaju od 19.30.

Sasvim posebna porcija kulture bit će poslužena i dan kasnije, u ponedjeljak, 14. veljače, na Valentinovo, kada je na rasporedu plsna predstava “Kad ruke šute”. Nastala na temelju stručno-istraživačkog teksta o partnerskim odnosima socijalne pedagoginje Sare Peranić, predstava prikazuje 4 razine partnerskog odnosa kroz koje, na vlastiti jedinstveni način, svi prolazimo. Pokazat će nam to, pokretom, gestom, mimikom i dodirom plesači Sunčica Bandić i Christian Nujster, u koreografiji Ilone Cvitić Kanceljak, uz autorsku glazbu Silvije Grilec. Ulaz na predstavu je besplatan, početak u 20 sati, stoga se pobrinite da stignete na vrijeme i ne zaboravite na epidemiološke mjere.

Nakon glazbenog, a potom i plesnog uvoda u praznik, i ostatak tjedna u POU M.A.R. posvećen je ljubavi, ovaj put iz pomalo drugačijeg ugla. Uvjerite se u to u srijedu, 16.veljače i nasmijte se uz ekipu “Lajnapovih” komičara koji na kazališne daske stižu s hit predstavom “Dejt najt”.

Prilika je to da, u dobroj atmosferi i društvu drage osobe, naučite sve ono što još ne znate o vezama i muško-ženskim odnosima, zavođenju, sexu i srodnim dušama kroz urnebesne skečeve Aleksandra Curaća Šarića, Saše Turkovića, Vlatka Štampara i Gorana Vugrinca. Ulaznice možete rezervirati na e-mail: tajnistvo@poumar-ng.hr , na broj telefona: 035/331-010 ili ih kupiti u tajništvu Učilišta po cijeni od 30 kuna, a predstava počinje u 19.30.

Kako bi radni tjedan zaključili na pravi način i u vikend ušli sa stilom, petak, 18.veljače, rezervirajte za odlazak u kino kada vas od 19.30. čeka avanturistička akcija pod nazivom Uncharted. Novi je to filmski uradak velikih Toma Hollanda, Marka Wahlberga i dobrog starog Antonia Banderasa, priča o potrazi za blagom inspirirana hvaljenom serijom videoigara koju u dvorani Doma kulture možete pogledati i u utorak,22.veljače.

TEKST: S. Tarbuk         FOTO: Plakat

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn