POU M. A RELKOVIĆ NOVA GRADIŠKA – Novi filmski vikend

Datum objave: 18. 10. 2019. | Kategorija: Kultura

NOVA GRADIŠKA – Nova moderna verzija Trnoružice, zanimljiva animirana avantura ili potresni igrano-dokumentarni pobjednik ovogodišnjeg Pulskog festivala? Birajte i svakako narednih dana navratite u kino dvoranu Pučkog otvorenog učilišta M.A.Relković.

Još jedan sjajan filmski vikend čeka vas narednih dana u dvorani POU M.A.Relković, stoga, navratite- solo, s ekipom ili obiteljski, jer, ponuda će zadovoljiti svakoga. Niz dobrih naslova, u velikom stilu, u petak, 18.listopada od 18.30., otvara Disneyeva “Gospodarica zla”, drugi dio globalnog hita o Trnoružici, nastavak u kojem se Angelini Jolie pridružuje velika Michelle Pfeiffer. “Maleficent-mistress of evil” čeka vas i dan kasnije, stoga, u petak, bez grižnje savjesti, možete odabrati i neki drugi vid zabave. Subota, 19.listopada, nova je prilika za obiteljski izlazak u kino, jer, od 17 sati na rasporedu je zabavna animirana avantura Everest-mladi Jeti, priča u kojoj će uživati i klinci i roditelji.

Novi radni tjedan počinje u ponedjeljak, 21.listopada u 20 sati, “Dnevnikom Diane Budisavljević”, igrano-dokumentarnim pobjednikom ovogodišnjeg Pulskog festivala, pričom o najboljim ljudima u najgorim vremenima, filmom na koji, kažu i kritičari i gledatelji, ne možete ostati ravnodušni, nastalom prema autentičnim dnevničkim zapisima glavne junakinje. Nakon potresne priče iz drugog svjetskog rata, slijedi razgovor s redateljicom Danom Budisavljević.

TEKST: S. Tarbuk       FOTO: Plakat

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn