POU M.A.RELKOVIĆ NOVA GRADIŠKA – Nova filmska ponuda: izlazak u kino ili online užitak

Datum objave: 30. 10. 2020. | Kategorija: Kultura

NOVA GRADIŠKA – Želite li, na trenutak, pobjeći od svakodnevice i “novog normalnog”, narednih dana, svakako navratite u kino. Uz preporučene epidemiološke mjere, Pučko otvoreno učilište M.A.Relković Nova Gradiška, od četvrtka, 29. listopada do utorka 3.studenoga, čeka vas s dva zanimljiva filmska hit naslova, a za one sklonije “on line” užitku, tu je, sve do 31.listopada i bogati program manifestacije Svjetski dan audiovizualne baštine

Da bi i u “novom normalnom” mogli uživati u uobičajenim zabavnim sadržajima, pobrinulo se Pučko otvoreno učilište M.A.Relković Nova Gradiška, nudeći svojim posjetiteljima, uz preporučene epidemiološke mjere, dva nova hit filmska naslova.

U četvrtak, 29.listopada od 19.30, na rasporedu su “Ubojice s razglednice”, kriminalistička misteriozna drama bosanskohercegovačkog Oscarovca Danisa Tanovića u kojoj glavne uloge igraju Jeffrey Dean Morgan, Famke Janssen i Naomi Battrick. Priča je to o newyorskom detektivu koji istražuje smrt brutalno ubijene kćeri na “medenom mjesecu”, uz pomoć skandinavske novinarke. Tijekom osobne istrage slične sudbine zadese i druge parove širom Europe. Iako umorstava naizgled nemaju ništa zajedničko, povezuju ih razglednice slane dnevnim novinama grada u kojima se predviđa sljedeća žrtva te slike poslane istim novinama nakon ubojstva. Zanimljivu i intrigantnu dramu u novogradiškom kinu možete pogledati i dan kasnije, u petak, 30.listopada.

Novi radni tjedan i novi mjesec počnite zabavnom animiranom avanturom za cijelu obitelj pod nazivom “Trolovi-svjetska turneja”. Nastavak velikog kino hita iz 2016. na rasporedu je u ponedjeljak, 2.i u utorak, 3.11, od 16.30. Ukoliko ste, pak, skloniji, on line užitku, tu je, sve do posljednjeg dana listopada i bogat program manifestacije Svjetski dan audiovizualne baštine koja se održava u partnerstvu Kino mreže i Hrvatskog državnog arhiva/Hrvatske kinoteke uz financijsku podršku Zaklade Kultura nova i Hrvatskog audiovizualnog centra.

Organizatori su ove godine za publiku pripremili četiri vrijedna filmska djela, arhivsko gradivo iz zbirki Hrvatskog državnog arhiva, dva srednjometražna i jedan dugometražni film za djecu te jedan omnibus za odraslu publiku, a detalje o programu potražite na službenoj internetskoj stranici Kino mreže

TEKST: S. T.       FOTO: Plakat

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn