POU M.A.RELKOVIĆ NOVA GRADIŠKA – Idemo u kino!

Datum objave: 04. 6. 2020. | Kategorija: Kultura

NOVA GRADIŠKA – Da se život polako vraća u normalu potvđuje i nova tjedna filmska ponuda u POU M.A.Relković, prva nakon mjeseca ožujka. Ukoliko ste se zaželjeli odlaska u kino, dovoljno je odabrati naslov, skupiti ekipu i nacrtati se odabranog dana u Domu kulture Nova Gradiška. Birajte između trilera, avanture, horora ili animirane zabave za cijelu obitelj

S popuštanjem epidemioloških mjera život se polako, ali sigurno vraća u normalu. Povoljnu situaciju jedva su dočekali u Pučkom otvorenom učilištu M.A.Relković, spremni za nove filmske projekcije. Stoga, ukoliko ste zaželjeli odlaska u kino ( a tko nije ), slijedeći se tjedan, bez imalo straha, svakako nacrtajte u Domu kulture Nova Gradiška. Dovoljno je tek odabrati omiljeni žanr i naslov, okupiti ekipu, nabaviti ulaznicu i kokice i prepustititi se užitku. Po dobrom starom običaju, i nakon mjeseca ožujka, kada je bila posljednja projekcija, u kino ćemo četvrtkom, petkom i subotom. Birajte između napetog trilera, avanture, horora ili animirane zabave za cijelu obitelj.

U četvrtak, 4.lipnja u 19.30 čeka vas 21 most, napeta priča o pljački koja je krenula u krivom smjeru i iza sebe ostavila osam mrtvih policajaca NYPD-a. Dan kasnije, u petak, 5.lipnja, od 17 sati, na rasporedu je Zov divljine, avanturistički film snimljen prema kultnom romanu Jacka Londona, koji na velika platna živopisno donosi priču o Bucku, psu velikog srca čiji je život okrenut naopačke kada je iznenada izgnan iz svog doma u Kaliforniji i preseljen duboko u srce Aljaske tijekom zlatne groznice 1890-ih. U priči u kojoj će uživati i veliki i mali glavnu ulogu tumači dobri stari Harrison Ford, što je još jedna potvrda kvalitete filma.

Istoga dana, u večernjem terminu od 19.30. vrijeme je za horor, drugi nastavak filma Brahms-dječak, priču o prilično uznemirujućem lutku u kojem stanuje zlo. Subota je, već tradicionalno, dan za matineju i obiteljski izlazak u kino. Navratite u 10.30 i uživajte u još jednoj čaroliji Disneya i Pixara pod nazivom Naprijed Sink.

Priča je to o dvojici tinejdžera vilenjaka koji se upuštaju u uzbudljivu misiju otkrivanja postoji li u svijetu još uvijek bar malo čarolije. Originalni film studija Pixar režirao je Dan Scanlon, a producirala Kori Rae – duo koji nam je donio i hit „Čudovišta iz ormara“. Ulaznice za sve naslove možete kupiti na prvom katu Učilišta radnim danima od 10 do 14 i na blagajni Doma kulture, sat vremena prije projekcije. I bez straha, jer tu su i sve potrebne epidemiološke mjere. Dobro došli u kino! Konačno!

TEKST: S. T.       FOTO: kino.hr

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn