POU M.A.RELKOVIĆ NOVA GRADIŠKA – Bogata filmska ponuda

Datum objave: 18. 9. 2020. | Kategorija: Kultura

NOVA GRADIŠKA- Iako ćemo povratak na normalno još morati pričekati, dobrih navika se, na sreću, ne moramo odreći. Jedna od takvih zasigurno je i odlazak u kino, stoga, okupite ekipu, odaberite željeni naslov, pripazite na razmak i preporučene epidemiološke mjere i vidimo se narednih dana u dvorani POU M.A.Relković u Novoj Gradiški.

Iako je epidemija koronavirusa posljednjih mjeseci značajno promijenila način na koji se zabavljamo, pojedinih dobrih starih navika, uz osobnu odgovornost i pridržavanje preporučenih epidemioloških mjera, na sreću se ne moramo odreći. Jedna od takvih zasigurno je i odlazak u kino, što će vam narednih dana omogućiti Pučko otvoreno učilište M.A.Relković Nova Gradiška. Uz sada već tradicionalnu manifestaciju Rendez-vous au cinéma, posvećenu frankofonoj kinematografiji kojoj će se, sve do 11. listopada, uz brojna hrvatska kina pridružiti i novogradiško, na platnu dvorane Doma kulture čeka vas niz filmskih hit naslova u kojima možete uživati solo ili obiteljski.

Nakon prikazane komedije “Rat u kući”, petak, 18.rujna, u večernjem terminu od 20.15, rezerviran je za još jednu komediju, ovaj put akcijsku, naziva Guns Akimbo, zabavnu priču redatelja Jasona Lei Howdena i Daniela Radcliffa koju možete pogledati i u ponedjeljak, 21. rujna. Istoga dana, koji sat ranije, na rasporedu je i Tajni vrt, fantastična avantura u kojoj će uživati i mali i velliki. U priči stvorenoj za otključavanje mašte glavne uloge tumače Dixie Egerickx, Colin Firth i Julie Walters, a Tajni vrt na kino platnu možete pogledati i u subotu.19.rujna od 19 sati.

Uz redovnu vikend ponudu POU MAR u suradnji s Francuskim institutom u Hrvatskoj, Hrvatskim audiovizualnim centrom i Kino mrežom, sve do 11. listopada, potpuno besplatno, svim pravim filmskim znalcima nudi i čitav niz probranih naslova francuske kinematografije, a uz manifestaciju Rendez-vous au cinema, uskoro će , u suradnji s HAVC-om i “priča” poznata pod nazivom Povratak u kino uz hrvatski film. Okupite ekipu, pripremite maske i uz dobar film uživajte u novom normalnom u dvorani Doma kulture u Novoj Gradiški!

TEKST: S. T.       FOTO: Plakat

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn