POU M.A.RELKOVIĆ NG – “Gola u kavezu”: Pobrinite se na vrijeme za ulaznice, jer ovu predstavu ne želite propustiti

Datum objave: 01. 6. 2020. | Kategorija: Kultura

NOVA GRADIŠKA – Iako do predstave, prve nakon što smo nekoliko mjeseci bili prisilno zakinuti za užitak kazališta, ima još dovoljno dana, važno je u osobnom kalendaru osloboditi srijedu, 17. lipnja i na vrijeme nabaviti uzlaznicu. Na daske POU M.A.Relković Nova Gradiška stiže Kazalište Moruzgva s nagrađivanom hit komedijom “Gola u kavezu”

Nakon što su nekoliko mjeseci prisilno bili zakinuti za svaki oblik “guštanja” u umjetnosti, zaljubljenici u kazalište zasigurno neće propustiti prvu post korona predstavu na daskama novogradiškog Doma kulture. I mada je do izvedbe još dovoljno dana, važno je osloboditi srijedu 17. lipnja i na vrijeme nabaviti ulaznicu, jer riječ je o predstaviti koju svakako treba pogledati. POU M.A.Relković s veseljem najavljuje još jedno gostovanje Kazališta Moruzgva, ovaj puta s nagrađivanom hit komedijoma “Gola u kavezu”.

Priča je to o ljubavi tri dobre prijateljice, naizgled različitih životnih putova, temperamenta i karaktera prepuna životno važnih ženskih, ali i univerzalnih tema i problema suvremenog društva poput međuljudskih odnosa, nedostatka komunikacije, majčinstva, usamljenosti, kidanja veza s roditeljima, strahova i izazova, priča koju kazališno snažno “pričaju” tri glumačke zvijezde- Barbara Nola, Ecija Ojdanić i Ana Begić. Pripremajući “Golu u kavezu” Kazalište Moruzgva surađivalo je s udrugama koje se bave ženskim pitanjima i ravnopravnošću spolova, što je, uz sjajnu glumu, razlog zbog kojeg već više od šest godina, oduševljavaju publiku. Potvrđuju to i nagrade za najbolju žensku ulogu dodijeljene Barbari Nola na Festivalu glumca u Vinkovcima 2010., te Ani Begić na Gumbek Cabaretu iste godine.

Predstavu je prema motivima drame Olje Runjić Tripice napisao Ivan Leo Lemo koji potpisuje i režiju i scenografiju. “Gola u kavezu” čeka vas na novogradiškim daskama u srijedu 17.lipnja u 20 sati, a ulaznice radnim danom od 10 do 14 sati na prvom katu Učilišta, na blagajni, sat vremena prije izvedbe, ili uz rezervaciju na broj telefona 035/ 331 010 i putem maila- tajnistvo@poumar-ng.hr, pod uvjetom preuzimanja najkasnije do ponedjeljka, 15. 6. u 14 sati. Požurite, jer broj mjesta u dvorani je ograničen, a predstavu nikako ne želite propustiti.

TEKST: S. Tarbuk      FOTO: Plakat

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn