POU M.A RELKOVIĆ – Filmska vikend ponuda

Datum objave: 28. 1. 2021. | Kategorija: Kultura

NOVA GRADIŠKA – Dok nestrpljivo čekamo povoljniju zdravstvenu situaciju i povratak na staro, trenutke slobodnog vremena iskoristite za odlazak u kino. Solo ili s ekipom, pridržavajući se epidemioloških mjera. S hit naslovima i ovaj vas vikend s dobrodošlicom čeka POU M.A.Relković Nova Gradiška.

Iako smo, prošlih mjeseci, slijedom nepovoljne javno zdravstvene situacije, shvatili kako možemo bez puno toga, POU M.A.Relković Nova Gradiška i dalje vodi računa o našim društvenim potrebama. Stoga, dok nestrpljivo čekamo popuštanje mjera i povratak na staro, trenutke slobodnog vremena iskoristite za odlazak u kino. Solo ili s ekipom, pridržavajući se epidemioloških mjera, jer hit naslovi su tu već ovaj vikend- u četvrtak, petak i subotu, 28., 29. i 30.siječnja. Ovisno o preferencijama, birajte između napetog trilera i uvijek dobrodošle animirane zabave za cijelu obitelj. U četvrtak i petak, u večernjem terminu od 19.30 na platnu novogradiškog kina čekaju vas Male stvari, film Johna Lee Hanckoka u kojem glume Denzel Washington, Jared Leto i Rami Malek.

Uz napetu priču o potrazi za ubojicom koji terorizira grad, na rasporedu je i još jedan sjajan “crtić”, provjereno dobra zabava za cijelu obitelj pod nazivom Priče iz skrivenog grada-Drvo želja. U sinkroniziranoj animiranoj avanturi možete uživati u čak tri termina- u petak, subotu ili u ponedjeljak, 1.veljače, od 16.30. Vidimo se u dvorani Doma kulture!

TEKST: S. T.      FOTO: Ilustracija

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn