POU M.A.R. NOVA GRADIŠKA: Nova kazališna poslastica – “I živjele su sretno”

Datum objave: 02. 5. 2021. | Kategorija: Kultura

NOVA GRADIŠKA – Zašto je propao Snjeguljičin brak, tko je htio oženiti Malu sirenu, kako izgleda Trnoružičina djevojačka večer saznajte 3. svibnja na daskama Doma kulture.

Novi mjesec u POU M.A. Relković Nova Gradiška u velikom će stilu najaviti nova kazališna poslastica. Želite li saznati kako funkcionira suvremeni brak, ima li smisla, što ga sve razara, a što drži, navratite u Dom kulture 3. svibnja i uživajte u komičnoj dekonstrukciji slavnih bajki. Dobro došli na predstavu “I živjele su sretno”!

Zašto je propao Snjeguljičin brak, kako izgleda Trnoružičina djevojačka večer, tko je htio oženiti Malu sirenu? Ovo su tek neka od pitanja na koja će pokušati odgovoriti nova kazališna poslastica koju zaljubljenicima u teatar u svibnju priprema Pučko otvoreno učilište M.A.Relković. Riječ je o predstavi pod nazivom I živjele su sretno, komičnoj dekonstrukciji slavnih bajki iz pera Nine Horvat, u režiji Frane Marije Vranković, priči kroz koju nas, u 70-ak minuta trajanja, vode Jelena Hadži – Manev, Katarina Baban i Selma Mehić. Nastala kao odgovor na raniju uspješnu dekonstrukciju muških likova iz bajki braće Grimm, propitkujući koncept sretnog završetka, kazališna je to priča koja nastoji saznati kako funkcionira suvremeni brak, što ga sve razara ali i drži na okupu u vrijeme kada je razvod pravilo, kreirajući, pri tom bajkoviti svijet u suvemenom okruženju u kojem ništa nije onako kako se čini na prvi pogled.

Višestruko nagrađivana predstava na daskama Doma kulture čeka vas u ponedjeljak, 3. svibnja od 19.30. Dobro došli u kazalište!

TEKST: S. Tarbuk    FOTO:facebook.com/izivjelesusretno

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn