POTPORA UDRUGAMA – Za programe i projekte iz područja socijalne, zdravstvene i humanitarne djelatnosti te poljoprivrede i ribarstva

Datum objave: 09. 6. 2023. | Kategorija: Društvo

POŽEGA – Županica Antonija Jozić uručila je danas ugovore udrugama koje su ostvarile sredstva temeljem Javnih poziva za dodjelu financijskih sredstava u 2023. godini i to za programe i projekte udruga iz područja socijalne, zdravstvene skrbi i humanitarne djelatnosti te udrugama iz poljoprivrede i ribarstva.

Za javni poziv usmjeren na humanitarno – socijalne udruge osigurano je preko 26 tisuća eura, a za udruge u poljoprivedi i ribarstvu osigurano je oko 25 tisuća eura. Kroz ta dva poziva 57 udruga s područja Požeško-slavonske županije dobit će sredstva za svoje projektne aktivnosti. Predstavnicima udruga, na svemu što čine u zajednici, zahvalila je požeško-slavonska županica Antonija Jozić.

“Želim svima zahvaliti na svim aktivnostima i projektima koje radite, neovisno o tome jesu li oni usmjerni na djecu, mlade, osobe starije životne dobi, ili su to projekti kao što su projekti vezani uz poljoprivredu, ribarstvu, organizacije različitih manifestacija, skrb o napuštenim životinjama. Vi ste ti koji svoje slobodno vrijeme odvajate da biste radili i ostvarivali bolje uvjete življenja naših stanovnika na području Požeško-slavonske županije te da biste osim toga, pomagali poduzetnicima, obrtnicima, popljoprivrednicima u njihovim nastojanjima da ostvare bolje i kvalitetnije rezultate rada na području gospodarstva.” rekla je županica.

Popis udruga pogledajte ovdje.

TEKST: S. Pok                 FOTO: S. Pok

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn