PORUKA GRADONAČELNIKA DARKA PULJAŠIĆA: Nalazimo se pred izazovom koji zahtijeva naše jedinstvo i odgovornost

Datum objave: 23. 3. 2020. | Kategorija: Društvo

POŽEGA – “Ostanite u svojim kućama, ali budite solidarni, sjetite se svojih roditelji, djedova, baka, starijih susjeda, onih koji su sami i kojima je naša pomoć sada najpotrebnija. Pomozite im u nabavci osnovnih potrepština. Ponašajte se jedni prema drugima onako kako želite da se drugi ponašaju prema vama,” poruka je gradonačelnika Požege Darka Puljašića.

Drage sugrađanke i sugrađani,
nalazimo se u teškim vremenima, pred izazovom koji sada više nego ikada prije zahtijeva naše jedinstvo, odgovornost i pribranost. U gradskoj upravi, svim gradskim tvrtkama i ustanovama provode se sve mjere i upute u cilju prevencije širenja zaraze i zaštite od koronavirusa, ali uz najvišu dozvoljenu razinu pružanja usluga građanima. Upravo zbog toga molim sve korisnike usluga naših javnih službi i ustanova na pridržavanje svih potrebnih mjera prevencije i zaštite.
Želim zahvaliti prvenstveno svim medicinskim djelatnicima – liječnicima, medicinskim sestrama, epidemiolozima, farmaceutima i djelatnicima u našim ljekarnama, djelatnicima žurnih službi – hrvatskoj policiji, vojsci, službi 112 i civilnoj zaštiti, vatrogascima, gorskoj službi spašavanja, djelatnicima Crvenog križa i njihovim volonterima, te svim djelatnicama koji rade u uslužnim djelatnostima, prvenstveno trgovkinjama i trgovcima, i omogućuju da nam se svakodnevni život odvija što normalnije.
Ovim putem vas molim da se svi zajedno pridržavamo odluka stožera civilne zaštite, kao i naputaka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo. Ostanite u svojim kućama, ali budite solidarni, sjetite se svojih roditelji, djedova, baka, starijih susjeda, onih koji su sami i kojima je naša pomoć sada najpotrebnija. Pomozite im u nabavci osnovnih potrepština. Ponašajte se jedni prema drugima onako kako želite da se drugi ponašaju prema vama. Svi skupa moramo učini sve da spasimo svaki ljudski život. Ostani doma!
Vaš gradonačelnik Darko Puljašić

TEKST: S. P. / Poruka        FOTO: S. P.

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn