PONUDA I POTRAŽNJA – Prodajom ilegalnih lijekova za potenciju, zaradila preko 200 000 eura

Datum objave: 23. 1. 2023. | Kategorija: Crna kronika

SLAVONSKI BROD – Svoje proizvode je oglašavala putem raznih web shopova i na društvenim mrežama,a izvršila je preko 4500 narudžbi pri čemu si je pribavila protupravnu materijalnu korist u iznosu od preko 200 tisuća eura.

Policijski službenici Službe kriminalističke policije dovršili su kriminalističko istraživanje nad 41-godišnjakinjom koju se sumnjiči da je počinila kazneno djelo nedozvoljena trgovina, izvijestila je PU brodsko-posavska. Naime, osumnjičena je u periodu od 1. siječnja 2020. pa do 4. kolovoza 2022. godine putem raznih web shopova i društvenih mreža nudila na prodaju ilegalne lijekove za potenciju za žene i muškarce. U navedenom periodu izvršila je preko 4500 narudžbi pri čemu si je pribavila protupravnu materijalnu korist u iznosu od preko 200 tisuća eura.

U sklopu kriminalističkog istraživanja izvršena je pretraga doma i drugih prostorija, kao i osobnih vozila koje koristi 41-godišnjakinja, kojom prilikom je pronađena određena količina lijekova, gelova i tableta za potenciju, koji su oduzeti uz potvrdu o oduzimanju predmeta. Policijski službenici protiv osumnjičene podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog počinjenog kaznenog djela “nedozvoljena trgovina“.

TEKST: S. P. / PU BP                 FOTO: S. Pok

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn