PODUZETNIČKI INKUBATOR U POŽEGI – Radovi u punom zamahu

Datum objave: 27. 4. 2018. | Kategorija: Gospodarstvo

naslovna 2

POŽEGA – Izgradnja Poduzetničkog inkubatora u Industrijskoj ulici u Požegi koja je krenula početkom ove godine u punom je zamahu. Vrijednost radova, čiji se završetak očekuje u proljeće iduće godine je 18.642.984,00 kn, a radilište je danas posjetio i požeški gradonačelnik Darko Puljašić.

“Smatramo da je ovo jedan od pokretača razvoja malog i srednje poduzetništva u gradu Požegi, posebice ovdje u Industrijskoj zoni gdje će naši kvalitetni poduzetnici početnici imati priliku početi se baviti željenim djelatnostima. Grad Požega će im upravo kroz poduzetnički inkubator omogućiti vrlo jeftin, kvalitetan prostor gdje će, nadamo se, u roku pet godina dovoljno osnažiti kako bi ga napustili i preselili se u okoliš Industrijske zone, a na njihovo mjesto došli novi mladi budući poduzetnici,” rekao je gradonačelnik Puljašić.

nn

Inkubator će imati deset ureda od 18 do 37 kvadratnih metara, konferencijsku dvoranu, četiri proizvodne hale od 144 kvadratna metra te sve što je potrebno za takav prostor. Ono što me jako veseli jest da je pored našeg inkubatora krenula i gradnja još jednog objekta, u pripremi su još dva, i Grad Požega s našim poduzetnicima kojima se zahvaljujem što rade i zapošljavaju, doista postiže rezultate,” dodao je gradonačelnik. Izgradnja objekta trebala bi biti gotova do polovine srpnja ove godine, a potom preostaje završno opremanje kako bi inkubator na proljeće iduće godine primio prve stanare.

TEKST: S. Pok      FOTO: S. Pok

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn