PODUZETNIČKI INKUBATOR PLETERNICA – Impresivnim brojkama proslavljen deveti rođendan

Datum objave: 18. 5. 2022. | Kategorija: Gospodarstvo

PLETERNICA – U devet godina održano je 111 okruglih stolova, provedeno preko 3.800 sati besplatnog savjetovanja, preko 1.500 sati edukacija te su ukupno 42 stanara prošla kroz inkubator.

Poduzetnički inkubator Pleternica već je devet godina središnje mjesto za sve projektne aktivnosti koje se odvijaju na području Pleternice, uspješno stoji uz sve gradske projekte, no ono što je najvažnije snažan je partner svim gospodarstvenicima, obrtnicima, poljoprivrednicima i udrugama. U devet godina održano je 111 okruglih stolova, provedeno preko 3.800 sati besplatnog savjetovanja, preko 1.500 sati edukacija te su ukupno 42 stanara prošla kroz inkubator.

Rođendan je uvijek prilika za prezentaciju rada, kaže direktorica Poduzetničkog centra Pleternica Barbara Rudež.”Ova statistika dokaz je kako Inkubator živi i kako su njegove usluge na raspolaganju svima. Nastavit ćemo takvim intenzivnim tempom jer naše najveće zadovoljstvo je odobreni projekt, nova sredstva i razvoj naše Pleternice,” naglasila je Rudež.

Rođendanskom slavlju nazočila je i gradonačelnica Pleternice Marija Šarić, bivša dugogodišnja direktorica Poduzetničkog centra Pleternica. “Drago mi je da smo nastavili istim tempom. Lijepo je sjetiti se svih uspjeha i rezultata, no ono što posebno veseli su novi projekti i nove prilike za sve nas u novom operativnom razdoblju. Vjerujem kako ćemo novim europskim projektima ne samo podići standard u našoj Pleternici već i olakšati poslovanje našim gospodarstvenicima kroz nove investicije u strojeve financirane europskim sredstvima rekla je gradonačelnica Šarić.

TEKST: S.P.   FOTO: S. P./ pcpl.pleternica

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn