POD ZABRANOM I S PROMILIMA – Zbog prometnih prekršaja 10 dana zatvora

Datum objave: 12. 7. 2023. | Kategorija: Crna kronika

NOVA GRADIŠKA – Utvrđeno je da vozač upravlja vozilom iako mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilima „B“ kategorije. Također je izvršenim alkotestiranjem u organizmu 53-godišnjaka očitana koncentracija alkohola od 1,22 promila. Uz zatvorsku kaznu dobio je i novčanu od 1500 eura.

Noćas, oko 1.30 sati u Rešetarima novogradiški policajci su zaustavili i kontrolirali 53-godišnjeg vozača osobnog automobila. Izvršenim provjerama, utvrđeno je da vozač upravlja vozilom iako mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilima „B“ kategorije. Također je izvršenim alkotestiranjem u organizmu 53-godišnjaka očitana koncentracija alkohola od 1,22 promila. Vozač je priveden u službene prostorije policije gdje je zadržan do prestanka djelovanja opojnog sredstva.

Danas, 12. srpnja, proveden je žurni prekršajni postupak u Općinskom sudu u Slavonskom Brodu Stalna služba u Novoj Gradiški. Tom prilikom je 53-godišnjak proglašen krivim i kažnjen kaznom zatvora u trajanju od 10 dana i novčanom kaznom od 1500 eura.

TEKST: S. P.                 FOTO: S. Pok

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn