USPJEŠNA SURADNJA – Kako su „spojeni“ Brač, Dugo Selo i Nova Gradiška putem „požeške veze“?

Datum objave: 14. 8. 2020. | Kategorija: Društvo

POŽEGA – Građanska inicijativa „Drugo Selo“ iz Dugog Sela organizirala je 6. kolovoza videokonferenciju pod nazivom „Kako se prijaviti na natječaj Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost?“ u suradnji s Lokalnom razvojnom agencijom Požega koja iza sebe ima niz provedenih edukativnih radionica upravo na tu temu. “Slavonci nam mogu biti primjer! Prateći lokalne projekte širom Hrvatske, prepoznali smo Požegu i LORA-u kao uzore koje treba slijediti naša lokalna zajednica,” kažu iz  “Drugog Sela”.

Kako bi svojim sugrađanima omogućili potpune odgovore, članovi Građanske inicijative “Drugo Selo” obratili su se Gradu Požegi i Lokalnoj razvojnoj agenciji koja ima iza sebe niz provedenih radionica tijekom kojih su educirali i potaknuli veliki broj građana da iskoriste priliku za sufinanciranje projekata energetske obnove i učinkovitosti.

“Slavonci nam mogu biti primjer! Prateći lokalne projekte širom Hrvatske, prepoznali smo Požegu i LORA-u kao uzore koje treba slijediti naša lokalna zajednica. U prvom dijelu videokonferencije ravnateljica Menđel nas je provela „korak po korak“ kroz postupak prijave putem sustava E-prijava, dok je u drugom dijelu dala odgovore na pitanja možebitnih korisnika sredstava ovoga natječaja. Na sva pitanja dan je potpun, cjelovit i stručan odgovor. Tijekom videokonferencije ravnateljica Menđel nam se javila s otoka Brača, gradski vijećnik Građanske inicijative „Drugo Selo“ je koordinirao iz Nove Gradiške, dok su ostali aktivno sudjelovali u Dugom Selu.” kažu iz Građanske inicijative Dugo Selo. Ovo je zasigurno uspješan početak jedne nove suradnje jer, kako su se složili svi sudionici ovog zbivanja, zajedno možemo postići puno više.

TEKST: S. P./Grad Požega             FOTO: S. Pok

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn