POBJEDNIČKI REZULTATI: Hrvatska demokratska zajednica u Požeško-slavonskoj županiji slavi!

Datum objave: 16. 5. 2021. | Kategorija: Društvo

POŽEGA – U Požeško-slavonskoj županiji Hrvatska demokratska zajednica, prema prvim neslužbenim rezultatima, odnijela je pobjedu u prvom krugu u Županiji te gotovo svim gradovima i općinama. Prve izjave nakon prvih neslužbenih rezultata DIP-a dali su predsjednik Požeško-slavonskog HDZ-a i vrlo izvjesno novi gradonačelnik Požege dr. Željko Glavić te nova županica Antonija Jozić.

“Ovo su izvanredni rezultati s kojima smo više nego zadovoljni, gotovo smo ponovili uspjeh od prije četiri godine. To je odgovor birača koji, po meni, znači da povjerenje u Hrvatsku demokratsku zajednicu nije izgubljeno, ali traženi su novi ljudi, tražene su promijene. Mi smo to ponudili i birači su to prepoznali. Prioriteti u gradu Požegi bit će poboljšanje učinkovitosti gradske uprave, gradskih institucija i komunalnih poduzeća kako bi na što bolji način služili građanima i naravno, završetak već započetih projekata te izrada novih – ponudili smo još brži razvoj Požege nego što je to bilo u prethodne četiri godine.” rekao je dr. Željko Glavić.

“Priželjkivali smo da bi mogli završiti izbore za župana u prvom krugu te ostvariti i većinu i u Županijskoj skupštini. Želim čestitati i ostalim kolegama koji su pobjedili već u prvom krugu. Vjerujem da su birači prepoznali rezultate Hrvatske demokratske zajednice i mene kao gradonačelnice grada Pleternice. Zahvalna sam biračima na svakom glasu, a s druge strane, to je i jedna velika odgovornost i velika obveza. Naravno da ću istim žarom, entuzijazmom nastaviti raditi, sada za cijelu Požeško-slavonsku županiju kako bi ona ostvarila više,” rekla je Antonija Jozić.

TEKST: S. Pok        FOTO: S. Pok

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn