POTPORA – Predsjednik ŽO HDZ PSŽ Željko Glavić dao potporu Andreju Plenkoviću na predstojećim unutarstranačkim izborima

Datum objave: 24. 1. 2020. | Kategorija: Društvo

POŽEGA – Brojni su HDZ-ovi župani, gradonačelnici i čelnici županijskih i gradskih odbora dali  potporu kandidaturi Andreja Plenkovića za predsjednika HDZ-a na predstojećim stranačkim izborima. Potpora je danas stigla i od predsjednika Županijskog odbora HDZ Požeško-slavonske županije dr. Željka Glavića. Pismo potpore donosimo u cijelosti.

“Kao član Hrvatske demokratske zajednice i predsjednik Županijskog odbora Požeško-slavonske županije želim izraziti potporu sadašnjem predsjedniku Hrvatske demokratske zajednice Andreju Plenkoviću za kandidaturu na predstojećim stranačkim izborima za predsjednika stranke u novom mandatu.

Andrej Plenković kao predsjednik stranke u mandatu koji je na isteku dosljedno je provodio politiku koju je zacrtao prvi predsjednik dr. Franjo Tuđman, unatoč svim pritiscima i izazovima vjerno je slijedio smjer te politike i zadržao HDZ upravo na toj, izvornoj poziciji.

Kao predsjednik Vlade RH postigao je izvanredne rezultate na svim područjima djelovanja izvršne vlasti, u međunarodnoj zajednici osigurao je Hrvatskoj osobito respektabilnu poziciju. Izbor Andreja Plenkovića za predsjednika stranke i u narednom mandatu  izbor je zajedništva, kontinuiteta, razvoja i sigurnosti.

Predsjednik ŽO HDZ Požeško-slavonske županije prof. dr. Željko Glavić,”

TEKST: S. P./Pismo potpore         FOTO: S. Pok

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn