PISMO GRAĐANIMA – “Mi smo uvijek uz vas, čuvamo vas, a vi čuvajte nas”

Datum objave: 04. 4. 2020. | Kategorija: Društvo

SLAVONSKI BROD – Policijski službenici među onima su koji se sada nalaze “na prvoj crti” otpora koronavirusu. Olakšajmo im taj posao svojim odgovornim ponašanjem, baš kako nas u pismu namijenjenom svima nama poziva slavonskobrodska policija:

Dragi i poštovani građani!

Nemojte dozvoliti da vas ovo lijepo vrijeme izmami izvan vaših domova. Ukoliko i izađete u šetnje, učinite to na mjestima u osami, na koja inače ne izlazi mnoštvo građana. Ne dozvolite da vas upozoravaju, rastjeruju ili kažnjavaju.

Slijedite preporuke stručnjaka te izlazite samo u opravdanim slučajevima kada je to nužno. Izvan svojih domova držite socijalnu distancu jedno od drugoga.

Pratite izvješća Stožera civilne zaštite, te se pridržavajte Odluka, koje su donesene na dobrobit svih nas, kao primjerice: Odluke o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka, Odluke o mjeri strogog ograničavanja i zadržavanja na ulicama i drugim javnim površinama i dr.

Vi, koji ste pod mjerama samoizolacije, pridržavajte se strogo danih uputa i ne izlazite iz svojih domova. Kao što ste primijetili, mi smo uvijek uz vas, čuvamo vas, a tako vi čuvajte nas, te svojim discipliniranim ponašanjem doprinesite našem zdravlju i normaliziranju stanja.

Potrudimo se i zajedničkim snagama i strpljenjem spriječimo širenje virusa, sačuvajmo zdravlje te vratimo naše živote u normalu, kao što je to bilo ranije.

Srdačno vas pozdravljaju vaši policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske.

IZVOR: PU BP

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn