PIJANI VOZAČI – Upravljali vozilima pod utjecajem alkohola od preko dva promila

Datum objave: 26. 8. 2021. | Kategorija: Crna kronika

POŽEGA – U Pakracu 42-godišnjak, a u Požegi 27- godišnjak upravljali su osobnim automobilima pod utjecajem alkohola od preko dva promila. Završili su na triježnjenju u policiji, a slijede i optužni prijedlozi.

U srijedu 25. kolovoza 2021. oko 11.35 sati u Pakracu u Ulici kralja Tomislava, policijski službenici su prilikom nadzora prometa zaustavili osobni automobil marke „Fiat“, virovitičkih registarskih oznaka, kojim je pod utjecajem alkohola od 2,06 promila, za vrijeme dok mu je oduzeta vozačka dozvola i ne koristeći sigurnosni pojas upravljao 42-godišnjak koji je odbio testiranje na droge. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 42-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije te će biti priveden na Općinski sud u Bjelovaru i protiv njega slijedi optužni prijedlog.

U četvrtak 26. kolovoza 2021. oko 4.20 sati u Požegi u Ulici Matice Hrvatske u prometu je zatečen 27-godišnjak koji je prije stjecanja prava na upravljanje i pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 2,04 promila upravljao osobnim automobilom marke „Volvo“, požeških registarskih oznaka. 27-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije te će biti priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Požegi, a protiv njega slijedi i optužni prijedlog.

TEKST: S. P./ PU PS           FOTO: S. Pok

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn