PETAK 13 U POU M.A. RELKOVIĆ – Umjesto uobičajenog praznovjerja, dobro se zabavite

Datum objave: 10. 3. 2020. | Kategorija: Kultura

NOVA GRADIŠKA – Iako ga, uglavnom, iz čistog praznovjerja, povezujemo s nesretnim događajima, petak 13. može biti i sjajan dan za izlazak. Osim toga, zanimljiva promocija knjige, a potom i jednako takva kazališna predstava-u dobrom društvu ili solo- izvrstan su uvod u vikend. Navratite u Dom kulture i uvjerite se. U petak, 13.ožujka, čekaju vas Mara Majstorović s autobiografskim proznim djelom, a onda i Jadranka Elezović sa vrsnom komedijom “Prvi muževi bacaju se u vodu”.

Želite li na pravi način ući u vikend, s dobrim sadržajima i u dobrom društvu, ovaj petak, 13. ožujka, navratite u Dom kulture i počastite se. Želeći pod svaku cijenu “zaobići” praznovjerje vezano uz datum, POU Relković, poklonike kulture kao i one koji će to tek postati, očekuje sa zanimljivom književnom promocijom i još jednom duhovitom komedijom. Zabavan petak službeno “starta” u 17 sati, za kada je najavljeno predstavljanje knjige “Svjetlosna godina”, autorice Mare Majstorović- poduzetnice, motivatorice i trenerice neurolingvističkog programiranja. Riječ je o autobiografskom proznom djelu u kojem se svatko može prepoznati, priči koja nas uči snazi uma i moći pozitivnog stava u životu, stoga, ukoliko ste željni novih spoznaja o samima sebi i svijetu koji nas okružuje, dobro ste došli.

Kako bi večer bila ispunjena, a raspoloženje na nivou, tu je, od 20 sati, i kazališna predstava zanimljivog naziva “Prvi muškarci bacaju se u vodu”.Duhovita je to komedija Matka Elezovića, jednog od naših najizvođenijih komediografa, koja progovara o vječitoj temi muško-ženskih odnosa iz pogleda sasvim različitih ženskih likova. Sve njih, ukupno čak šest, na scenu donosi samo jedna glumica, legendarna Jadranka Elezović, dobitnica prestižne Nagrade hrvatskog glumišta za najbolju žensku ulogu, umjetnica s više od 40 godina staža iza koje je niz sjajnih kazališnih i televizijskih “rola”. Kako se trenutno aktualna baba Stana Skorupović iz serije “Na granici” snalazi na daskama koje život znače, provjerite na sceni Doma kulture 13.ožujka. Ulaznice možete kupiti u tajništvu Učilišta radnim danima od 7 do 15 i na blagajni, sat vremena prije predstave. Dobro došli na sasvim poseban petak 13. u POU M.A.Relković!

TEKST: S. T.        FOTO: Plakat

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn