PARK PRIRODE PAPUK – Otvoren Adrenalinski park u Kamp odmorištu Duboka

Datum objave: 11. 6. 2019. | Kategorija: Društvo

VELIKA – U sklopu projekta “Geopriče UNESCO geoparka u Kampu Duboka u Velikoj otvoren je Adrenalinski park, nova turistička ponuda vrijedna više od 600 tisuća kuna

Adrenalinski park nova je atrakcija za koju se u Parku prirode Papuk nadaju kako će privući veliki broj posjetitelja željnih te vrste zabave i rekreacije. Park je moguće koristiti uz prethodnu najavu i to kroz dvije razine. Jedna je za mlađe uzraste dok je druga za starije korisnike.

“Prigoda je da zahvalim svima koji su dali svoj obol realizaciji ove priče i bez kojih zasigurno ne bismo s ovoliko poleta i entuzijazma dočekivali nadolazeće ljetne mjesece i vrhunac ovogodišnje turističke sezone.Bitno naglasiti je da sve napore u razvoju turističke infrastrukture Parka ulažemo upravo zbog lokalne zajednice. Sve prirodne ljepote kojima se diči naš Papuk dobivaju svoj puni smisao tek kada ih čuvaju zadovoljni i ponosni ljudi, stoga želimo motivirati naše ljude na razvoj proizvoda i usluga kojim će pokrenuti poduzetničku klimu i pozicionirati područje podno Papuka na nezaobilazno mjesto na turističkoj karti ne samo Slavonije, nego i Hrvatske. Općina Velika kao mjesto prepuno potencijala polako, ali sigurno vraća svoj stari sjaj, a mi smo ponosni da možemo dati svoj doprinos tome,” rekao je između ostalog ravnatelj Parka prirode Papuk Alen Jurenac.

Na svečanosti otvorenja Adrenalinskog parka uz domaćina, ravnatelja Javne ustanove Parka prirode Papuk Alena Jurenca, između ostalih su bili pomoćnik ministrice regionalnog razvoja Davor Huška, zamjenik požeško-slavonskog župana Željko Jakopović, zamjenik virovitičko-podravskog župana Darko Žužak, gradonačelnik Požege Darko Puljašić, načelnik općine Kaptol Mile Pavičić te predstavnici, kulturnog, obrazovnog, vjerskog i javnog života.

Svoje zadovoljstvo otvaranjem Adrenalinskog parka izrazio je i općinski načelnik Velike Vlado Boban, a pohvale na izgradnji uputili su i zamjenik požeško-slavonskog župana Željko Jakopović te pomoćnik ministrice regionalnog razvoja Davor Huška.

TEKST: S. P.      FOTO: D. Mirković

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn