PARIS TEXAS TATTOO – Priznajte grešku, igrajte igru i riješite se loše tetovaže zauvijek

Datum objave: 28. 10. 2019. | Kategorija: Društvo

POŽEGA – Nova nagradna igra iz Salona za tetoviranje Paris Texas Tattoo pruža priliku onima koji nisu zadovoljni svojom tetovažom. Tattoo majstor Nikola Radmirović kreativac je i umjetnik ali i pravi majstor kad treba popraviti, prepraviti i prekriti. Stoga, priznajte svoju tattoo grešku, riješite se sramote i potražite u Nikolinoj igri drugu priliku! Samo  treba “prošetati” facebook stranicom PARIS TEXAS TATTOO, pronaći objavu koja je vezana uz igru i pratiti upute.

Koliko je samo onih koji su uvijek željeli tetovažu pa umjesto kod dokazanih majstora sjeli na stolicu kod diletanta. Rezultat – ultimativna rugoba pod kožom i na koži. Horor zauvijek! Ili ipak ne? Ipak ima nade? Koliko puta se u životu može dogoditi da vam netko pruži drugu priliku? Evo!

Nakon brojnih nagradnih igara i poklon bonova, Nikola Radmirović, po sugestijama svojih klijenata, odlučio je milosrdno nekoga od njih riješiti muke i umjesto sramote koju su skrivali, filigranski vješto stvoriti nešto novo, dobro i vrijedno ponosnog pokazivanja. No, za početak, svi koji žele sudjelovati, morat će ipak pokazati svoju tattoo grešku – bar na fotografiji.

Igra je jednostavna, mnogi već znaju Nikolina pravila, a za one koji ne znaju – samo se treba “prošetati” facebook stranicom PARIS TEXAS TATTOO, pronaći objavu koja je vezana uz igru i pratiti upute. Izvlačenje je 11.11.2019.

I da, još nešto – birajte, ljudi, kome povjeravate svoju kožu i Nikola  je sretniji kad radi “na friško”!

TEKST: S. Pok      FOTO: Paris Texas Tattoo

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn