PARIS TEXAS TATTOO – Jedinstveni požeški suvenir iz prvog slavonskog salona za tetovažu

Datum objave: 21. 7. 2019. | Kategorija: Društvo

POŽEGA – “Kao grad s prvim salonom za tetovažu u Slavoniji a i šire (Paris Texas Tattoo je otvoren 1998 godine) mogli bi turistički biti poznati i po neuobičajenim motivima suvenira koji se doslovno uvuku pod kožu,” nova je ponuda iz kreativne radionice tattoo majstora Nikole Radmirovića koju je objavio na stranici Paris Texas Tattoo.

“ZAŠTO manje, više tetoviramo razno razne mitske bogove, Grčke, Rimske, Egipatske, Norveške? Ne vidim zahtjeve, recimo za tetovažu Fra Luke Ibrišimovića Sokola koji je baš lik za razno razne varijacije u smislu dobre tetovaže sa stvarnom povijesnom podlogom! Isto tako mislim da Rudinske glave imaju divan kapacitet da postanu tattoo motivi uz ostale simbole Požege. Možda bi bilo odlično da ponudimo i suvenirsku tetovažu pa da turisti dobiju i ponesu iz Požege jedinstven i trajan (doživotan) suvenir, poklon!, pita se (nas) Nikola.

“U maniri Požege pod kožom, stavljam se na raspolaganje ako tko želi unikatan crtež s našom tematikom! Možda bi zaista kao grad s prvim salonom za tetovažu u Slavoniji a i šire ( Paris Texas Tattoo je otvoren 1998 godine) mogli turistički biti poznati i po neuobičajenim motivima suvenira koji se doslovno uvuku pod kožu… Ne znam, pitam Vas! Cijenim Vaša mišljenja i nadam se komentarima! ” kaže Nikola. Evo, rukavica je bačena – javite se Nikoli . Uvjereni smo da će ga i vaši komentari nadahnuti za još mnogo kreativnih ideja.

TEKST: S. P.    FOTO: S. P. /paristexastattoo

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn