PARIS TEXAS TATTOO – Be my tattoo Valentine!

Datum objave: 07. 2. 2020. | Kategorija: Društvo

POŽEGA – Iz kreativne radionice požeškog tattoo majstora i inovatora Nikole Radmirovića stiže prigodna ponuda – poklon bon za Valentinovo. Jer, vjerovali ili ne vjerovali u priče o zauvijek ljubavi jedno je sigurno – tetovaža svakoj pa i ljubavnoj priči daje neizbrisiv pečat.

U vrijeme kad će mnogi pokleknuti zovu Valentinova tražeći ostrašćeno baš ono pravo i unikatno za osobu od koje “igraju leptirići” u stomaku, majstor Nikola nudi jednostavno i jedinstveno rješenje – poklon bon za najljepši, najorginalniji i najtrajniji dokaz ljubavi. Za cijeli život. A Nikola je, ne treba to ponavljati, ali eto – institucija i prepoznatljiv brend, majstor koji je zanat usavršio do umjetničkih visina. Igla vođena Nikolinom rukom stvara ljepotu, a ljepota i ljubav božanstvena su kombinacija koja životu daje smisao. Previše poetično? I treba, jer dobra tetovaža je istinska poezija.

Nemate nikog? Nema veze. Valentinovo je i širokoljubno i pomalo sebično, kako vam drago, a sebe volite sigurno, još ako volite “tintu” i želite nešto trajno i samo vaše – evo prilike. A jamčimo vam i ljubav – odaberite svoju tetovažu, prepustite kožu u vrhunskim profesionalnim uvjetima  PARIS TEXAS TATTOO salona Nikolinim rukama i vjerujte, zaljubit ćete se u rezultat. Ljubav zauvijek.

TEKST: S. P.       FOTO: Paris Texas Tattoo

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn