“PALČIĆI” I UDRUGA NAVIJAČA DINAMA – Rodilištu novogradiške bolnice donacija vrijedna 100 tisuća kuna

Datum objave: 14. 10. 2021. | Kategorija: Društvo

NOVA GRADIŠKA – Rodilište novogradiške Opće bolnice bogatije je za tri uređaja-transkutani bilirubinometar, fototerapijsku posteljicu i naprednu perfuzijsku pumpu. Riječ je o donaciji vrijednoj oko 100 tisuća kuna za koju su zaslužni članovi Kluba roditelja nedonoščadi “Palčići” i Udruga navijača Dinama

Zahvaljujući donaciji od tri nova uređaja, rodilište Opće bolnice Nova Gradiška podići će kvalitetu i standard svojih usluga. Zasluge za poklon vrijedan oko 100 tisuća kuna pripadaju članovima Kluba roditelja nedonoščadi “Palčići” i Udruzi navijača Dinama koji su ravnatelju ustanove, dr.Josipu Kolodzieju i dr.Borisu Lovriću, voditelju Odjela za ginekologiju i opstetriciju predali transkutani bilirubinometar i fototerapijsku posteljicu, nabavljene u okviru akcije Palčići za Hrvatsku te naprednu perfuzijsku pumpu,donaciju Palčića i Udruge BBB.

Ukupna vrijednost uređaja doniranih Odjelu pedijatrije je 91.212,50 kuna, a koristit će se pri dijagnostici i liječenju nedonoščadi. Nakon reanimacijskog stolića vrijednog 122 tisuće kuna poklonjenog 2014.godine, drugi je ovo posjet članova Kluba roditelja nedonoščadi Palčići novogradiškoj bolnici s vrijednom donacijom.

TEKST: S. T.            FOTO: F. S.

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn