PAKRAČANIN U VLADI RH – Davor Huška imenovan je za pomoćnika ministra Regionalnog razvoja i fondova EU

Datum objave: 17. 2. 2016. | Kategorija: Društvo

DSCN4338

PAKRAC  – Grad Pakrac i Požeško-slavonska županija dobili su svog predstavnika u izvršnoj vlasti Republike Hrvatske. Na današnjoj sjednici Vlade gradonačelnik Pakraca Davor Huška imenovan je za pomoćnika ministra Regionalnog razvoja i fondova Europske unije RH. “Spreman sam, dapače, veselim se poslu i novim izazovima koji slijede i vjerujem da će biti rezultata,” rekao nam je Huška.

“Vjerujem da je ovo “točka na i” svemu učinjenom na području Pakraca i  veliki korak dalje. Sada mogu pomoći i drugima na najbolji način da nešto od našeg iskustva rada na projektima i privlačenju sredstava eu fondova primjene u svojim sredinama,a  prilika je da malo “poguram” i određene stvari u našem kraju. Znam da je to velika odgovornost i veliki izazov, ali da sam se bojao ne bi se u to upuštao. Spreman sam, dapače, veselim se poslu i novim izazovima koji slijede i vjerujem da će biti rezultata,” rekao nam je Huška.

Na  novu dužnost u Ministarstvu Huška bi trebao stupiti već idući tjedan. Dosadašnju funkciju gradonačelnika Pakraca, automatizmom sukladno zakonu, umjesto Huške preuzima dosadašnja dogradonačelnica Anamarija Blažević.

TEKST. S.Pok    FOTO: S.Pok

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn