OŽB I BHV PAKRAC – Od 16. ožujka pakračka bolnica prelazi u poseban režim rada

Datum objave: 15. 3. 2020. | Kategorija: Društvo

PAKRAC – U skladu s preporukama Kriznog stožera Ministarstva zdravstva i odluke Kriznog stožera OŽB i BHV Pakrac u vezi epidemiološke situacije uzrokovane COVID19 infekcijom u Općoj županijskoj bolnici i bolnici hrvatskih vetarana Pakrac obustavlja se od ponedjeljka 16. ožujka 2020. sav elektivni operacijski program (operativni zahvat unaprijed dogovoren za određeni termin), stoji u priopćenju iz pakračke bolnice.

Rad  u specijalističko-konzilijarnoj djelatnosti (ambulante, laboratorij, RTG, specijalistička dijagnostika) reducira se osim za potrebe neodgodivih pregleda prema procjeni nadležnog liječnika.
Pacijenti se mole da ne dolaze u bolnicu bez prijeke potrebe i da se pridržavaju naputaka Kriznog stožera Ministarstva zdravstva. Hitni pacijenti zbrinjavaju se kao i do sada kroz OHBP.

Svi pacijenti kojima je odgođen pregled ili dijagnostički postupak o novom terminu bit će obaviješteni poštom ili telefonom.
Posjete na odjelima su zabranjene.

Navedene mjere donesene su s ciljem sprečavanja širenja zaraze te zaštite zdravlja. Za sve informacije radnim danom od 7 do 15 nazvati  034 254 444  centrala, 034 254 562 naručivanje, 099 468 63 61.
Obavijesti će biti objavljene i na web stranicama bolnice www.ozbpakrac-bhv.hr

TEKST: S. P.         FOTO: OZB Pakrac

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn