OTVOREN DJEČJI TJEDAN U POŽEGI – Ljubav djeci prije svega

Datum objave: 07. 10. 2019. | Kategorija: Društvo

POŽEGA – Dječji tjedan u Požegi otvoren je danas svečano prigodnim programom na Trgu svete Terezije. Uz vesele stihove, požeški klinci i klinceze poručili su, s požeškim gradonačelnikom Darkom Puljašićem – Ljubav djeci prije svega.

Ljubav djeci prije svega – moto je Dječjeg tjedna, tijekom kojega će se u Požegi održati brojne aktivnosti primjerene djeci. Na otvorenju održanom na Trg sv. Terezije Avilske nazočne su pozdravili dječji gradonačelnik Marin Sesar i „veliki“ gradonačelnik Požege Darko Puljašić.

“Draga djeco, vi ste nama najvažniji i imate posebno mjesto u našem gradu. Želim vam da što duže budete djeca, da što duže uživate sa svojim prijateljima, a Grad Požega i mi svi ostali bit ćemo ovdje za vas kako bi zajedno dobro živjeli u najljepšem gradu u Hrvatskoj,” poručio je gradonačelnik Puljašić.
Klinci i klinceze rasplesali su se uz maštovito i kreativno uz UO Plesna radionica Ilijane Lončar i interaktivni ples pod nazivom Pleši sa mnom, a maštovito i kreativno proteći će i ostali dani Dječjeg tjedna u Požegi.

U srijedu će se na Sportsko – rekreacijskom centru u Požegi od 16 sati održati aktivnost „Volonteri u parkovima“ kojima će se pridružiti veliki broj mališana, a uz organizatore, program će obogatiti animatori Dječjeg Gradskog vijeća i članovi Teniskog kluba Požega. U četvrtak od 12 sati će na Trgu sv. Terezije Avilske Plesni studio ArTina pod vodstvom Kristine Novak voditi program pod nazivom „Bajkom kroz prava i dužnosti djece“, dok će u petak u 10 sati na istoj lokaciji u prigodnom programu nastupiti DV Požega, DV Radost te zbor Cesarići OŠ „Dobriša Cesarić“. Uz to, Umjetnička organizacija UO Plesna radionica Ilijane Lončar slavi 20. sezonu rada u sklopu koje će u petak 11. listopada od 17 do 18 sati održati radionicu kreativnog plesa za roditelje i predškolsku djecu, a od 18,30 do 19,30 sati radionicu kreativnog plesa za roditelje i djecu prvog do četvrtog razreda osnovne škole.

TEKST: S. Pok       FOTO: S. Pok

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn