OSVRT NA REZULTATE IZBORA – Požeško-slavonski SDP: Naravno da nismo zadovoljni, ali volju građana treba poštivati!

Datum objave: 22. 5. 2017. | Kategorija: Društvo

SDP

POŽEGA –  SDP-ovi kandidati za župana Požeško-slavonske županije  i gradonačelnika Požege, te nositelji lista SDP-a za Županijsku skupštinu i Gradsko vijeće Grada Požege, Željko Samardžija i Zdravko Ronko osvrnuli su se danas na reuzlate jučerašnjih lokalnih izbora.

Željko Samardžija, kandidat za župana i nositelj liste SDP-a za Županijsku skupštinu kratko je zahvalio biračima, posebice onima koji su glas dali njemu i njegovoj listi„ Želio bih se zahvaliti biračima koji su izašli na birališta, posebno onima koji su nama dali svoj glas.Osobno mislim da smo podbacili 3 do 4 posto, jer očekivao sam ipak bolji rezultat. Koliko smo radili toliko smo i dobili -u vrlo kratkom vremenu od dva tjedan koliko je trajala kampanja, nismo stigli do svih ljudi u svim mjestima i gradovima naše županije kako bi kvalitetnije predstavili naš program,” rekao je Željko Samardžija. SDP-ov kandidat za gradonačelnika i nositelj liste SDP-a za Gradsko vijeće Grada Požege  Zdravko Ronko naglasio je kako nisu zadovoljni rezultatima, ali poštuju volju birača.

„Stoji činjenica da je na ove izbore od upisanih 21.962 glasača, pristupilo glasovanju 11.256 građana Požege. Za naš program glasovalo je 2.633 građana, a kod 19.345 građana uključujući i one koji su glasovali na način da nisu izišli na izbore, taj naš program nije naišao na prolaz. No, volju građana, kakva god ona bila, svidjelo se nekom ili ne, treba poštovati. Poštujem dakle i zahvaljujem se timu, aktivistima i suradnicima na zalaganju u približavanju našeg programa što većem broju građana. Nama ostaje  i mogućnost donijeti odluku da u naredna dva tjedna pokušamo taj program još više približiti,“zaključio je Ronko.

TEKST: S. Pok       FOTO: S. Pok

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn