OŠ “SIBINJSKIH ŽRTAVA” SIBINJ – Održano 21. natjecanje “Sigurno u prometu”: Petrovoselci ponovno najbolji

Datum objave: 05. 5. 2021. | Kategorija: Društvo

SIBINJ – U već tradicionalnom domaćinstvu Osnovne škole “Sibinjskih žrtava” iz Sibinja,a u organizaciji Hrvatskog autokluba, Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa i Agencije za odgoj i obrazovanje, ovih je dana održano 21.Županijsko natjecanje “Sigurno u prometu 2021.”.

S ciljem stjecanja temeljnih znanja o prometnim propisima i sigurnosnim pravilima, kao i što boljeg savladavanja vještine vožnje biciklom, ovih je dana u domaćinstvu Osnovne škole “Sibinjskih žrtava” iz Sibinja i organizaciji Hrvatskog autokluba, Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa i Agencije za odgoj i obrazovanje, održano tradicionalno 21. Županijsko natjecanje “Sigurno u prometu 2021.”

Na natjecanju organiziranom za učenike osnovnih škola sudjelovalo je 24 učenika iz ukupno šest osnovnih škola s područja Brodsko posavske županije – Osnovna škola „Ivan Goran Kovačić“ iz Starog Petrovog Sela, Osnovna škola „Ljudevita Gaja“ iz Nove Gradiške, Osnovna škola „Sibinjskih žrtava“ iz Sibinja, Osnovna škola „Ljudevit Gaj“ iz Lužana, Osnovna škola „Hugo Badalić“ iz Slavonskog Broda i Osnovna škola „Ivan Meštrović“ iz Vrpolja.

Na jedinstvenoj, prometno-edukativnoj akciji, u ulozi sudaca na poligonu spretnosti vožnje bicikla, sudjelovali su policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske, a male su natjecatelje, s dobrodošlicom pozdravili ravnatelj škole domaćina, Josip Šišmanović i načelnik Općine Sibinj, Josip Pavić.

Prvo mjesto u ekipnom dijelu, osvojila je Osnovna škola „Ivan Goran Kovačić“ iz Starog Petrovog Sela, nadaleko poznata upravo po znanjima svojih učenika iz područja prometa i sigurnosti, drugo mjesto pripalo je Osnovnoj školi „Ljudevita Gaja“ iz Nove Gradiške, a treće domaćinima-učenicima Osnovne škole „Sibinjskih žrtava“ iz Sibinja. U pojedinačnom dijelu, zasluženo prvo mjesto pripalo je Mihaelu Mihaljeviću iz Starog Petrovog Sela, drugo mjesto je osvojila Magdalena Jelić, Osnovna škola „Ivan Goran Kovačić“ iz Starog Petrovog Sela,a treće Dominik Regović, također iz Osnovne škole „Ivan Goran Kovačić“ iz Starog Petrovog Sela. Najbolji sudionici, zahvaljujući sponzorima, kući su otišli s vrijednim nagradama- biciklima, lokotima i svjetlima, dok se za poklon biciklističke kacige svakom natjecatelju, pobrinuo načelnik Pavić.

TEKST: S.T.         FOTO:facebook/josippavicnacelnik/

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn