OŠ “MLADOST” JAKŠIĆ – Roditelj napao ravnatelja, vrši prijetnje i pritisak na nastavnike

Datum objave: 22. 6. 2017. | Kategorija: Društvo

IMG_2141

JAKŠIĆ – Ravnatelj Osnovne škole “Mladost” u Jakšiću Boško Obradović održao je konferenciju za novinare kako bi ukazao na probleme koje ima s jednim od roditelja učenika škole, koji vrši pritisak na djelatnike škole i na njega. Ravnatelj Obradović  nije želio imenovati tog roditelja, ali naglasio je kako će se u svemu prepoznati jer s njima imaju problema već gotovo sedam godina.

“Jedan od roditelja, susjed ove škole na djelatnike vrši višegodišnji pritisak. Postoje dokazi i zapisi, gdje je na sastancima prijetio učiteljima i ravnatelju, a policija je dolazila u nekoliko navrata  no nikada se ništa nije dogodilo. Kao profesor i pedagoški djelatnik uvijek sam svima izlazio u susret i prihvaćao razgovor, no ne pristajem na fizičke obračune, prijetnje i takvu razinu komunikacije. Od susjeda naše škole mi doživljavamo prijetnje, a danas je za mnom kada sam s posla išao kući bacio i dvije petarde “topovski udar”. Za mnom je više puta i vikao preko ceste s komentarima kako će zapaliti školu ili kako će mene ošišati, a kada sam ga zvao na razgovore nije se odazivao na službene pozive. Ovom prilikom želim zaštititi djelatnike škole i razrednike koji su u problemima svake godine,”naglasio je ravnatelj škole Boško Obradović.

IMG_2138

Susjed nam često šalje različite inspekcije, fotografira nas pri dolasku i odlasku s posla, i mi živimo u svakodnevnom strahu i nelagodi razmišljajući što će se sljedeće dogoditi. Tražim da nam se pomogne jer je ovo postalo neizdrživo,” rekao je ravnatelj škole Boško Obradović dodajući da susjed dolaskom policije redovito negira svaki svoj čin neprimjerenog ponašanja te da će on  biti primoran ići privatnom tužbom, jer sve dosadašnje prijave nisu urodile plodom.

TEKST: S.P./D.K.      FOTO: D. K.

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn