OPREZNO U PROMETU – U prometnim nesrećama ozlijeđene tri osobe

Datum objave: 08. 7. 2023. | Kategorija: Crna kronika

POŽEGA – Prometne nesreće dogodile su se između mjesta Kutjevo i Bektež te u mjestu Busnovi, izvijestila je požeškoslavonska policija.

U petak 7. srpnja 2023. oko 8.40 sati između mjesta Kutjevo i Bektež, 28-godišnja vozačica koja je upravljala osobnim automobilom uslijed neprilagođene brzine izgubila je nadzor nad vozilom te prešla u suprotnu prometnu traku i prednjim dijelom vozila udarila u prednji dio osobnog automobila, a kojim je upravljao 68-godišnjak.Uslijed udara osobni automobil kojim je upravljala 28-godišnjakinja je odbačen u putni kanal, dok je vozilo kojim je upravljao 68-godišnjak odbačeno na središnji dio kolnika.U prometnoj nesreći 68-godišnjak je lakše ozlijeđen, a protiv 28-godišnjakinje slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Istoga dana, oko 17.15 sati u mjestu Busnovi, 43-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola od 1,48 promila upravljao osobnim automobilom, uslijed neprilagođene brzine izgubio je nadzor nad vozilom te udario u smjerokazni stupić nakon čega je došlo do slijetanja vozila s kolnika i udara u drvo bora.U prometnoj nesreći lakše su ozlijeđeni putnici iz vozila starosti 13 i 41 godinu, dok protiv vozača slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Tijekom protekla 24 sata na području PU Požeško-slavonske dogodio se i bijeg s mjesta prometne nesreće u Požegi u Dalmatinskoj ulici te dvije prometne nesreće s materijalnom štetom u Požegi u Industrijskoj ulici te u Kutjevu u Ulici Ante Starčevića.

TEKST: S.P.                         FOTO: S. Pok

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn