OPREZNO S VATROM – U jednom danu četiri požara na otvorenom prostoru

Datum objave: 22. 3. 2022. | Kategorija: Crna kronika

POŽEGA – Policijski službenici PU požeško-slavonske jučer su tijekom popodneva zabilježili četiri požara na otvorenom prostoru. Izgorjela je suha trava i nisko raslinje.

U ponedjeljak 21. ožujka 2022. oko 16 sati u mjestu Čečavački Vučjak, na neutvrđeni način je došlo do požara na livadi prilikom čega je izgorjela suha trava i nisko raslinje. Istoga dana, oko 17 sati u mjestu Novi Štitnjak, došlo je do požara u šumi te je izgorjela suha trava i nisko raslinje. Nešto kasnije, oko 19 sati između mjesta Poloje i Bučje, na neutvrđeni način došlo je do požara na livadi kojom prilikom čega je izgorjela suha trava i nisko raslinje.
Također je tijekom dana u mjestu Doljanci, na neutvrđeni način došlo do požara na poljoprivrednoj površini te je izgorjela suha trava i nisko raslinje.

Iz policije upozoravaju građane da prilikom spaljivanja biljnog otpada na otvorenim prostorima, prvenstveno šumama i poljoprivrednim površinama, posebnu pozornost obrate pri rukovanju vatrom ili lakozapaljivim predmetima koji bi mogli izazvati požare.

TEKST: S. P.              FOTO: S. P. (ilustracija)

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn