OPREZNO S VATROM – Pet požara u jednom danu

Datum objave: 26. 3. 2022. | Kategorija: Crna kronika

POŽEGA – Jučer je zabilježeno pet požara na području PU požeško-slavonske. Gorjela je suha trava, smeće, nisko raslinje…

U petak 25. ožujka 2022. oko 12 sati u mjestu Drškovci, 76-godišnjak je na livadi zapalio grane od voća, a da nije poduzeo sve mjere da se požar ne proširi i protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o zaštiti od požara. Nešto kasnije, oko 14 sati u Pleternici, na neutvrđeni način je došlo do požara na livadi kojom prilikom su izgorjeli suha trava i nisko raslinje.

Istoga dana, oko 16 sati u Lipiku, na neutvrđeni način je došlo do požara uz korito rijeke kojom prilikom su izgorjeli suha trava i nisko raslinje. Nešto kasnije, oko 19.20 sati u Požegi u Frankopanskoj ulici, na neutvrđeni način došlo je do požara na divljem deponiju otpada kojom priliko su izgorjeli biljni otpad i razni građevinski materijal. Istoga dana, oko 22.20 sati između mjesta Mitrovac i Novi Mitrovac, na neutvrđeni način je došlo do požara na livadi kojom prilikom su izgorjeli suha trava i nisko raslinje.

TEKST: S. P./ PU PS          FOTO: HVZ (ilustracija)

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn