OPĆINA VRBJE: Svim domaćinstvima na poklon-šaran

Datum objave: 21. 12. 2020. | Kategorija: Društvo

VRBJE – Želeći i u novom normalnom sačuvati tradiciju te prije svega osigurati prijeko potrebnu uštedu u kućnom budžetu, Općina Vrbje odlučila je svim domaćinstvima pokloniti šarana.

U ni malo lakoj 2020. godini u kojoj smo, prilagođavajući se “novom normalnom” značajno promijenili način na koji radimo, družimo se i obilježavamo važne datume, Općina Vrbje odlučila je razveseliti svoje mještane i osigurati im prijeko potrebnu uštedu u kućnom budžetu.

Znajući kako ćemo, slijedom preporučenih epidemioloških mjera, blagdane provesti na bitno drugačiji način od onog na koji smo navikli, želeći, svima, uz zaštitu zdravlja, osigurati i dašak tradicije, djelatnici Općine svakom će domaćinstvu u utorak, 22.prosinca, na kućni prag dostaviti šarane od 2 do 2,5 kilograma. Još je jedna to u nizu potvrda kako je i u izazovnim vremenima, itekako moguće voditi računa o povećanju kvalitete života stanovništva, što su, proteklih mjeseci, brojnim projektima i aktivnostima, u Općini Vrbje, itekako, dokazali. Najbolja je to blagdanska čestitka općinskog tima predvođenog načelnikom Igorom Jurišićem upućena svim mještanima.

TEKST: S. Tarbuk   FOTO: Općina Vrbje

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn