OPĆINA VRBJE: Pristupna cesta prema nogometnom igralištu u Bodovaljcima – za sigurniji dolazak na treninge i utakmice

Datum objave: 30. 9. 2020. | Kategorija: Društvo

BODOVALJCI – Nakon sanacije kolnika u Ratarskoj ulici, ovih su dana privedeni kraju radovi na pristupnoj cesti prema nogometnom igralištu u naselju Bodovaljci. Drugi je to infrastrukturni projekt koji je Općina Vrbje uspješno provela u ovoj godini.

Nakon što je, početkom rujna, u okviru Programa održivog razvoja lokalne zajednice, Općina Vrbje uspješno završila sanaciju kolnika ceste u Ratarskoj ulici, ovih su dana, uspostavom dvije kolničke trake i uređenjem parkirališnih mjesta, privedeni kraju i radovi na pristupnoj cesti prema nogometnom igralištu u naselju Bodovaljci.

Drugi je to infrastrukturni projekt koji je, unatoč epidemiji koronavirusa, uspješno proveden u ovoj godini. Osim vizualno atraktivnijeg izgleda središta mjesta, modernizacija ceste omogućit će siguran dolazak na treninge igračima NK “Slavonija”, a zadovoljni će biti i posjetitelji utakmica.

Riječ je o, tek jednom u nizu projekata koje Općina Vrbje uspješno, iz godine u godinu, provodi s ciljem poboljšavanja uvjeta življenja svojih stanovnika, kontinuirano radeći na razvoju komunalne i društvene infrastrukture, uvažavajući pritom potrebe mještana svih naselja, doprinoseći gospodarskoj, socijalnoj i demografskoj revitalizaciji područja.

TEKST: S. T.       FOTO: Općina Vrbje

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn