OPĆINA VRBJE – Javni poziv mladima koji traže rješenje stambenog pitanja

Datum objave: 08. 4. 2023. | Kategorija: Društvo

VRBJE – Općina Vrbje nastavlja s projektima koji imaju za cilj povećanje kvalitete života mještana. Na tom je tragu i aktualni Javni poziv za sve mlade koji traže rješenje stambenog pitanja na području općine

Nastavljajući s kontinuiranom skrbi o potrebama svih skupina stanovništva, Općina Vrbje otvorila je Javni poziv za sve mlade koji traže rješenje stambenog pitanja na području općine u aktualnoj godini. Cilj Poziva je, kažu u Općini, demografska revitalizacija kao i poticanje povratka, ostajanja i naseljavanja mladih obitelji,kroz dvije sjajne mjere. Prva uključuje financijsku pomoć za kupnju građevinskog zemljišta ili stambenog objekta na području Vrbja, dok druga nudi financijsku pomoć za gradnju obiteljske kuće, i to u sjajnom iznosu od 3.981,68 eura. Poziv se odnosi na osobe koje nisu navršile 40 godina života prije raspisivanja  Javnog poziva, a prijave se primaju do kraja godine ili do iskorištenja proračunskih sredstava za 2023. Za više informacija i potrebnu dokumentaciju, potrebno je posjetiti web stranicu  (www.vrbje.hr) ili Jedinstveni upravni odjel Općine.

Uz brigu za mlade, u Vrbju nastavljaju i s ulaganjem u razvoj civilnog društva, svjesni kako su Udruge nositelji najvećeg dijela sportsko-kulturno-zabavnih sadržaja na području Općine. S tim na umu, prošlog su mjeseca počeli s radovima na unutarnjem uređenju prostorija nogometnog kluba Slavonija Bodovaljci kako bi unaprijedili postojeću sportsko-rekreacijsku infrastrukturu. Završetkom radova, sportaši svih dobnih skupina dobit će kvalitetan prostor uređen po svim pravilima struke. Riječ je o projektu iznimno važnom za zajednicu jer će, s poboljšanom sportskom infrastrukturom, potaknuti i aktivan način života mještana i unaprijediti sportski duh u Općini. Nastavak ulaganja u našu zajednicu, stoji na službenim stranicama, način je i osiguravanja bolje budućnosti za sve.

TEKST: S. Tarbuk           FOTO: Ilustracija

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn