OPĆINA VELIKA – Vlado Boban odlazi s mjesta načelnika općine

Datum objave: 07. 6. 2020. | Kategorija: Društvo

VELIKA – Načelnik općine Velika Vlado Boban podnio je ostavku na tu dužnost. “Naglašavam da ne odlazim iz stranke, i dalje sam predsjednik općinskog odbora HDZ-a Velika, radimo punom parom  i spremamo se za nadolazeće parlamentarne izbore,” rekao je Boban.

Načelnik Općine Velika Vlado Boban povlači se s dužnosti načelnika godinu dana prije isteka mandata. O ovoj odluci Boban, koji je načelnik gotovo 15 godina, kaže kako je razmišljao već dulje vrijeme, a profesionalnu karijeru će nastaviti u privatnom sektoru. “Prvenstveni razlog su bolji uvjeti i bolje plaćeno radno mjesto. Naglašavam da ne odlazim iz stranke, i dalje sam predsjednik općinskog odbora HDZ-a Velika, radimo punom parom  i spremamo se za nadolazeće parlamentarne izbore. Da prekinem špekulacije moram naglasiti da ne odlazim u neku drugu stranku ili na neku drugu listu. Načelnik sam gotovo 15 godina i moj razlog je isključio poslovne prirode, moram misliti na obitelj i budućnost,” rekao je za rva.hr Vlado Boban.

Vlado Boban preuzeo je Općinu Velika 2006. godine u golemim dugovima, a idućih deset godina rješavao financijske probleme i ovrhe od 25 milijuna kuna. Tek posljednjih nekoliko godina Velika je stala na noge, ostvarila više kapitalnih investicija na svome području, pa sve do poznate odluke o kupnji veličkog stadiona, gdje se danas nalazi prostor općinske uprave.

TEKST: S. P./ S. Č  FOTO: S. P.

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn