OPĆINA VELIKA – Potpisan Ugovor za nastavak projekta unaprjeđenja usluga za djecu u vrtiću

Datum objave: 03. 2. 2022. | Kategorija: Društvo

VELIKA – Vrijednost projekta “I poslije podne u vrtiću! – faza 2” je 540.498,45 kuna, a financiran je potpuno iz Europskog socijalnog fonda. Potpisivanjem ugovora o bespovratnim sredstvima, kroz projekt će biti omogućen rad Dječjeg vrtića u Velikoj u poslijepodnevnom terminu, zapošljavanje odgojitelja, kuharice, spremačice i pedagog

Danas su u Zagrebu potpisani i uručeni ugovori za projekt “Nastavak unaprjeđenja usluga za djecu u sustavu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja”. U okviru navedenog projekta Općina Velika je prijavila projekt “I poslije podne u vrtiću! – faza 2”, a u ime Općine Velika ugovor je potpisao i preuzeo pročelnik Jedinstvenog upravnog odjela Valentin Raguž. Ugovore su uručili Ministar rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike Josip Aladrović, Ministar znanosti i obrazovanja Radovan Fuchs, te Ravnatelj Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Ante Lončar.

Ovim projektom osiguran je popodnevni rad Dječjeg vrtića u Velikoj, a predviđeno je i zapošljavanje pedagoga/pedagogice, spremačice/spremač, kuhara/kuharice, te odgojitelja/odgojiteljice. Osim navedenog zapošljavanja osigurana je i nabavka opreme, te održavanje radionice u okviru programa informatičke pismenosti.

TEKST: S. P. /Općina Velika     FOTO:Općina Velika

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn