OPĆINA STARO PETROVO SELO – U tijeku radovi na izgradnji pješačke staze vrijedni 300 tisuća kuna

Datum objave: 22. 2. 2020. | Kategorija: Društvo

STARO PETROVO SELO -Koristeći povoljne vremenske uvjete u Općini Staro Petrovo Selo nastavljaju sa značajnim ulaganjima u projekte čiji je cilj povećanje kvalitete života mještana.U tijeku su radovi na izgradnji pješačke staze u Frankopanskoj ulici vrijedni gotvo 300 tisuća kuna

Frankopanska ulica u Starom Petrovom Selu ovih se dana pridružila popisu lokacija na kojima se obavljaju radovi, jer kvalitetna infrastruktura, vjeruje čelništvo Općine, predstavlja i temelj kvalitetnog življenja svih mještana. Povoljni vremenski uvjeti iskorišteni su za radove na izgradnji pješačke staze ukupne vrijednosti 299.488,87 kuna, čime će uz kvalitetnu prometnu infrastrukturu, biti povećana i sigurnost stanovnika. Radovi obuhvaćaju južni odvojak prema motelu Turist.

” Uz lakše i sigurnije kretanje lokalnog stanovništva, realizacijom projekta želimo postići i veću sigurnost djece, učenika, mladih i starih, kao i svih drugih sudionika u prometu, jer svaki oblik revitalizacije i poboljšanja kvalitete življenja, predstavlja i preduvjete za spriječavanje iseljavanja mladih, što je, u konačnici i glavni cilj svih naših aktivnosti.”, upoznao je načelnik Općine Staro Petrovo Selo, Nikola Denis.

TEKST: S.T.  FOTO: www.staropetrovoselo.hr

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn