OPĆINA STARO PETROVO SELO – Pripreme za svečanost obilježavanja Dana Općine

Datum objave: 23. 6. 2021. | Kategorija: Susreti

STARO PETROVO SELO – Sadržajno bogati program počinje u petak, 25. lipnja, kada vas, uz tradicionalno natjecanje u kuhanju čorbanca, rukometnu utakmicu između ekipa Starog Petrovog Sela i Nove Gradiške te kazališnu predstavu za najmlađe, očekuje i koncert Slavonia benda

Nakon održanih lokalnih izbora na kojima je povjerenje birača za još jedan mandat na čelu Općine dobio načelnik Nikola Denis, a potom i konstituiranja Općinskog vijeća na čelu s dr. Josipom Kolodziejem, u Općini Staro Petrovo Selo privode se kraju pripreme za obilježavanje Dana Općine.

Sadržajno bogati program počinje u petak, 25.lipnja, točno u podne, rukometnom utakmicom između ekipe domaćina i Grada Nova Gradiška. Od 14 sati na rasporedu je natjecanje u kuhanju čorbanca, a od 17 kazališna predstava za najmlađe. Nakon što saznamo tko je najbolji kuhar amater, uslijedit će 1. razvojni turnir mladeži „Tiki – Taka kup 2021.“, a potom i cjelovečernja zabava uz tamburaški sastav Rubato i Slavonia bend.

Najvažniji dan u životu Općine bit će obilježen i svečanom sjednicom Općinskog vijeća najavljenom za utorak, 29.lipnja. Bit će to prilika za rekapitulaciju učinjenoga u prethodnom razdoblju i najavu novih planova, jer Općinu Staro Petrovo Selo na čelu s novim, starim načelnikom Nikolom Denisom, u realizaciji brojnih projekata s ciljem podizanja kvalitete življenja svih mještana, nije omela ni pandemija korona virusa.

TEKST: S. Tarbuk        FOTO: Plakat

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn