OPĆINA STARO PETROVO SELO – Potpisan ugovor za projekt obnove društvenog doma u Vrbovi vrijedan 1,5 milijuna kuna

Datum objave: 05. 10. 2019. | Kategorija: Društvo

STARO PETROVO SELO – Nakon što je, sredinom godine, projekt energetske obnove zgrade Društevnog doma u Vrbovi odabran kao jedan od 300 projekata za sufinanciranje prema Programu održivog razvoja lokalne zajednice, načelnik Općine Staro Petrovo Selo, Nikola Denis, ovih je dana potpisao ugovor o izvođenju radova vrijedan gotovo milijun i 500 tisuća kuna.

Kroz desetak dana trebali bi početi radovi na energetskoj obnovi zgrade Društvenog doma u Vrbovi, vrijedni 1.190.924,94 kuna. Obvezali su se na to, potpisom Ugovora, čelni čovjek Općine Staro Petrovo Selo, načelnik Nikola Denis i predstavnik izvođača radova, Klindžić gradnje iz Rešetara. Projekt je to odabran kao jedan od 300 za sufinanciranje prema Programu održivog razvoja lokalne zajednice i podrške brdsko planinskim područjima s ciljem poticanja razvoja kulture i ostvarivanja kulturnih i društvenih interesa mještana, za što je Općina Staro Petrovo Selo dobila 350 tisuća kuna.

“Do kraja godine, po završetku radova, mještani Vrbove imat će suvremeno uređen i opremljen multifunkcionalan prostor društvenog doma, mjesto budućih okupljanja i zajedničkih aktivnosti. Uz park s osmišljenom funkcijom koji, potom, planiramo isprojektirati, obnovu staza i prateće hortikulture, priču bi zaokružili u skladu s 21. stoljećem, podižući, istovremeno kvalitetu življenja, jer naši mještani to zaslužuju”, najavio je, prilikom potpisvanja ugovora o izvođenju radova, načelnik Općčine Staro Petrovo Selo, Nikola Denis

TEKST: S. Tarbuk    FOTO: staropetrovoselo.hr

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn