OPĆINA STARO PETROVO SELO – Nastavak ulaganja u infrastrukturne projekte

Datum objave: 01. 10. 2020. | Kategorija: Društvo

STARO PETROVO SELO – Nastavljajući kontinuirano ulaganje u ravnomjeran razvoj svih naselja, u Općini Staro Petrovo Selo ovih su dana počeli radovi na izgradnji nerazvrstane ceste u naselju Štivica. Ukupna vrijednost projekta koji će sa 350 tisuća kuna sufinancirati Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije je 723.135, 00 kuna bez PDV-a

U Općini Staro Petrovo Selo lijepo jesensko vrijeme koriste za nastavak brojnih infrastrukturnih projekata. Ovih su dana počeli radovi na rekonstrukciji dijela nerazvrstane ceste u naselju Štivica. Riječ je o projektu vrijednom 723.135,00 kn bez PDV-a, koji će sa 350 tisuća kuna sufinancirati Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije.

“Općina Staro Petrovo može se pohvaliti s nizom pokrenutih i realiziranih projekata višemilijunske vrijednosti od životnog značaja za sve stanovnike. Riječ je o projektima čiji je cilj podići kvalitetu življenja svih mještana ali i učiniti Općinu ljepšom i naprednijom, jer naša je vizija i stav da treba inzistirati na projektima od interesa za one kojima služimo i za općinu kakvu želimo”, istaknuo je zadovoljno načelnik Općine Nikola Denis.

TEKST: S. T.        FOTO: SPS

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn