OPĆINA SIBINJ – Nastavak pozitivnih trendova prepoznatih i u nacionalnim okvirima

Datum objave: 31. 10. 2021. | Kategorija: Društvo

SIBINJ – Pozitivne trendove potvrđuje i najnovije istraživanje portala načelnik. hr prema kojem se čelni čovjek Općine, mladi i uspješni Josip Pavić, od ukupno 428 načelnika, našao u top deset načelnika u Hrvatskoj kojeg prati najveći broj pratitelja na facebooku.

Uz brojne uspješno realizirane projekte, suvremeno uređeno središte i kontinuirana ulaganja u podizanje kvalitete življenja, Općina Sibinj može se pohvaliti i nizom rezultata po kojima je prepoznata i u nacionalnim okvirima.

Zahvaljujući dugogodišnjim kvalitetnim demografskim mjerama, mudrom vodstvu, viziji i nizu uspješno realiziranih projekata, Općina Sibinj jedna je Općina u Brodsko posavskoj županiji u kojoj se, tijekom protekle 2020. godine, doselilo najviše stanovnika. Pokazuju to i službeni podaci Državnog zavoda za statistiku, zbog kojih se za ovu Općinu zna i izvan lokalnih okvira. Pozitivne trendove potvrđuje i najnovije istraživanje portala načelnik.hr, prema kojem se čelni čovjek Općine, mladi i uspješni Josip Pavić, od ukupno 428 načelnika, našao u top deset načelnika u Hrvatskoj kojeg prati najveći broj pratitelja na facebooku.

Razumijevajući na pravi način suvremena sredstva komunikacije, shvaćajući istovremeno važnost transparentnog poslovanja i stalnog dijaloga s mještanima, načelnik svakodnevno koristi ovu društvenu mrežu, izvještavajući Sibinjce o svemu što se u Općini radi. I dok Općini Sibinj istraživanje itekako ide u prilog, ono je pokazalo i kako gotovo 300 načelnika još uvijek ne razumije važnost i korist izravne dvosmjerne komunikacije koju omogućava Facebook u svakodnevnom komuniciranju onoga što se radi, postiže ali i planira, kao i dobivanju povratnih informacija s terena.

TEKST: S. Tarbuk              FOTO: D. Pok

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn