OPĆINA REŠETARI – Sve je spremno za proslavu 29. godišnjice

Datum objave: 05. 5. 2022. | Kategorija: Društvo

REŠETARI – Općina Rešetari, godinama jedna od uspješnijih u Brodsko posavskoj županiji po povlačenju europskih sredstava i realizaciji projekata, u petak će, 6.svibnja, brojnim sadržajima obilježiti svoj dan

Najsvečaniji dan u životu Općine i 29. godišnjicu njenog osnutka, mještani Rešetara proslavit će u znaku projekata, jer upravo je to odlika Općine prepoznate po kvalitetnom povlačenju proračunskih sredstava iz europskih fondova i kontinuiranom podizanju standarda življenja.

Uz svečanu sjednicu Općinskog vijeća, bit će to povod i za puštanje u promet županijske ceste 4159 Zapolje-Brđani, polaganje vijenaca na središnjem spomen obilježju, kao i svečano obilježavanje završetka EU projekta i posvetu novoizgrađenog dječjeg vrtića Čarobni svijet. Uz rekapitulaciju učinjenoga, druženje s prijateljima i suradnicima, program obilježavanja Dana Općine bit će popraćen i bogatim sportskim danom, u subotu, 7.svibnja, za kada su, u organizaciji Hrvatskog saveza košarke u kolicima, utakmica mlađih kategorija KK Strmac i utakmica Hrvatske reprezenatcije košarke u kolicima.

TEKST: S. T            FOTO: resetari.hr

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn