OPĆINA REŠETARI SLAVI – Koncert Prljavog kazališta uz Dan Općine

Datum objave: 16. 5. 2019. | Kategorija: Društvo

REŠETARI – S brojnim prigodnim sadržajima mještani Rešetara 17. i 18. svibnja obilježit će najsvečaniji dan u životu Općine i 26.godišnjicu njenog osnivanja. Proslavi će se, u subotu 18. svibnja, pridružiti i Prljavo kazalište i tako obilježiti i 30.godišnjicu antologijskog koncerta u Zagrebu održanog na Trgu 1989.

Mještani Rešetara brojnim će prigodnim sadržajima u petak i subotu, 17. i 18. svibnja, u društvu gostiju i prijatelja mjesta, obilježiti Dan Općine i 26.godišnjicu njenog osnivanja. Središnji dio proslave dogodit će se u petak, 17.svibnja, za kada je zakazana svečana sjednica Općinskog vijeća na kojoj će zaslužnim pojedincima biti uručena najviša općinska priznanja.

Proslavi će se u subotu, 18.svibnja, besplatnim koncertom u organizaciji Općine i mjesnog Nogometnog kluba „Budućnost“, pridružiti i Prljavo kazalište i tako obilježiti i 30.godišnjicu antologijskog koncerta u Zagrebu koji je, sada već davne 1989.godine, na tadašnjem Trgu Republike okupio 300 tisuća ljudi i označio početak kraja bivše zajedničke države.

TEKST: S. T.      FOTO: Plakat

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn