OPĆINA REŠETARI – S kvalitetnim projektima do boljeg standarda i ugodnijeg življenja

Datum objave: 15. 3. 2020. | Kategorija: Društvo

REŠETARI – Vjerujući kako bez komunalne, a potom i društvene infrastrukture, nema ni kvalitetnog standarda življenja, u Općini Rešetari nastavljaju s projektima koji svakodnevno mijenjaju vizuru mjesta i značajno obogaćuju život mještana. U tijeku su radovi na izgradnji vodoopskrbnog sustava u Kožarskoj ulici vrijedni 450 tsiuća kuna i obnovi krovišta Društvenog doma u Drežniku.

Iako su, zbog epidemije koronavirusa, brojni događaji odgođeni, pogodne vremenske uvjete valja iskoristiti za građevinske radove. Osim toga, bez komunalne, a onda i društvene infrastrukture, nema ni kvalitetnog standarda življenja. Vjeruju tako u Općini Rešetari, stoga, prve dane mjeseca ožujka koriste za nastavak projekata koji svakodnevno mijenjaju vizuru mjesta i značajno obogaćuju život mještana. U dijelu Kožarske ulice ovih su dana počeli radovi na izgradnji vodoopskrbnog sustava s komunalnom mrežom ukupne dužine 1700 metara, vrijedni oko 450 tisuća kuna.

Radove čiji je cilj unaprijediti i osigurati kvalitetnu vodoopskrbu za 20-tak kućanstava koji do sada nisu imali tu mogućnost, u vlastitoj režiji izvodi Vodovod zapadne Slavonije d.o.o., a očekivano trajanje je 30 dana, uz povoljne vremenske uvjete.Po završetku izgradnje građani će biti obavješteni o mogućnosti priključenja na vodoopskrbni sustav naselja Rešetari. Radno je i u Drežniku gdje je u tijeku obnova krova zgrade Društvenog doma. Sanacija vrijedna 180 tisuća kuna bit će financirana sredstvima općinskog proračuna, a realizacijom projekta bit će stvoreni preduvjeti za obnovu i uređenje potkrovlja doma koje će koristiti mjesni KUD Drežnik.

TEKST: S. T.        FOTO: Općina Rešetari

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn