OPĆINA REŠETARI – Odabran izvođač radova za projekt rekonstrukcije Vatrogasnog doma vrijednog više od 7 milijuna kuna

Datum objave: 04. 12. 2019. | Kategorija: Društvo

REŠETARI – Nakon što je odabran izvođač, početkom mjeseca prosinca, po potpisivanju ugovora, trebali bi početi radovi na projektu rekonstrukcije i dogradnje Vatrogasnog doma i spremišta s društvenim domom i kulturnim centrom u Rešetarima, vrijedni više od 7 milijuna kuna.

Dobrovoljno vatrogasno društvo Rešetari kao naručitelj, uz Općinu, po provođenju javne nabave, odabrali su izvođača radova za projekt Rekonstrukcije i dogradnje vatrogasnog doma i spremišta s društvenim domom i kulturnim centrom. Riječ je o projektu vrijednom više od 7 milijuna kuna, koji će, u stopostotnom iznosu biti financiran iz Programa ruralnog razvoja, priči čiji je cilj, kroz unapređenje infrastrukture, poboljšanje kvalitete života stanovništva općine u svrhu kontinuiranog razvoja ruralnog područja.

Projekt rekonstrukcije postojeće građevine Vatrogasnog doma i spremišta s društvenim domom i kulturnim centrom namijenjen je javnoj uporabi i dostupan je različitim pojedincima i interesnim skupinama. Po provođenju otvorene javne nabave za izvođača radova izabrana je zajednica ponuditelja tvrtki Gradnja-slavonska d.o.o., Slavonski Brod i Čelebija ing d.o.o., Gornja Vrba koji su, na javnom natječaju za navedene radove, od ukupno tri ponuđača, ponudili najpovoljniju ponudu od 8.625.224,30 kuna. Kako je riječ o jednom od najvrijednijih objekata visoke gradnje za DVD i općinu, postupak provedbe bio je složeniji, sukladno čemu je Povjerenstvo za odabir predložilo najpovoljniju ponudu za odabir. Time su počeli teći daljnji rokovi na koje se može izjaviti žalba te rok mirovanja, a početkom prosinca 2019., po potpisivanju ugovora, trebali bi početi i radovi.

TEKST: S. Tarbuk        FOTO: resetari.hr

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn