OPĆINA REŠETARI – Novoizgrađeni objekt Dječjeg vrtića “Čarobni svijet” otvorio vrata

Datum objave: 09. 9. 2021. | Kategorija: Društvo

REŠETARI – Nakon dobivenog rješenja za početak rada, novoizgrađeni objekt Dječjeg vrtića “Čarobni svijet” u Rešetarima s početkom mjeseca i nove pedagoške godine službeno je otvorio vrata

Na radost malih i velikih, sadašnjih i budućih polaznika, njihovih roditelja ali i svih mještana, s početkom mjeseca i nove pedagoške godine vrata je službeno otvorio novoizgrađeni objekt Dječjeg vrtića “Čarobni svijet” u Rešetarima. Riječ je o jednom od kapitalnih općinskih projekata ukupne vrijednosti 10.077.142,00 kuna, od čega je 7.440.000,00 kuna osigurano kroz sufinanciranje, a preostali iznos plaćen iz proračunskih sredstava Općine.

„Ovo je iznimno značajan trenutak za sve žitelje općine Rešetari, kao i sadašnje i buduće vrtićarce kojih je ove godine upisano više nego li prethodne. Moram reći i kako je riječ o jednom od naših najvažnijih projekata i izraziti zadovoljstvo što će od ovog trenutka dječji smijeh, igra i zabava ispunjavati novoizgrađeni prostor. “, rekao je, tom prigodom, prvi čovjek Općine Rešetari, načelnik Zlatko Aga, potvrdivši kako je kontinuirano ulaganje u podizanje kvalitete i standarda življenja svih generacija mještana i nadalje glavni “obrazac rada” općinske uprave.

TEKST: S. T.               FOTO: resetari.hr

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn