OPĆINA REŠETARI – Na radost malih i velikih, stiže sveti Nikola

Datum objave: 04. 12. 2021. | Kategorija: Društvo

REŠETARI – Društvo naša djeca Rešetari zajedno s Općinom i udrugom Konji bili konji vrani i ove će godine, piše na službenim općinskim stranicama, biti pomoćnici svetog Nikole. Jer, unatoč još uvijek nepovoljnoj javno zdravstvenoj situaciji, oni najmlađi, zbog kojih se blagdanima posebno veselimo, zaslužuju svoj slatki paket

Znajući kako se blagdanima posebno vesele oni najmlađi, unatoč koroni i još uvijek nepovoljnoj javno zdravstvenoj situaciji, Društvo naša djeca Rešetari zajedno s Općinom i udrugom Konji bili konji vrani i ove će godine, piše na službenim općinskim stranicama, biti pomoćnici svetog Nikole. Zaštitnik djece, na radost malih i velikih Rešetaraca, na turneju je krenuo ovaj petak, 3. prosinca, posjetom Dječjem vrtiću Čarobni svijet.

Dan kasnije, u subotu, 4., Nikolu će put odvesti u Adžamovce, gdje će, od 15 sati, ispred mjesnog društvenog doma, darivati mališane iz okolnih mjesta, a potom se vratiti u Rešetare, gdje će se, ispred crkve Krista Kralja, od 16 sati, družiti s onima koji ga s nestrpljenjem očekuju. Poziv je ovo roditeljima da svakako navrate, jer, Općina se i ove godine pobrinula da svako dijete dobije svoj slatki paket.

TEKST: S. T.         FOTO: resetari.hr

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn